Google+ Πως μπορείς να κερδίσεις χρήματα από το internet ~ Internet.gr

Πως μπορείς να κερδίσεις χρήματα από το internet






Πως μπορείς να κερδίσεις χρήματα από το internet Χωρίς κόπο το μονό χρειάζεται να έχεις είναι υπομονή.

Θα αναλύσω μερικούς τρόπους που μπορούν να σου φέρουν πραγματικά χρήματα.


Πρώτος τρόπος και ο πιο σίγουρος είναι τα PTC SITES.

Τι είναι τα ptc sites:H ονομασία προέρχεται από το Paid To Click.Δηλαδή πληρώνεσαι για να κάνεις κλικ. Θα μου πεις γιατί να σε πληρώνουν για να κάνεις κλικ.?Πληρώνεσαι επειδή βλέπεις διαφημίσεις αυτό είναι το κλικ.



Πολλά site για να έχουν την επισκεψημοτητα που επιθυμούν κάνουν διαφημίσεις σε αυτά τα site τα ptc δηλαδή που τους προσφέρουν σίγουρα αποτελέσματα στη διαφημιστική τους καμπάνια που σκοπό έχουν να φέρουν “κόσμο” στο site τους.

Το site με το όποιο συνεργαζόμαστε θα μας πληρώνει για κάθε διαφήμιση που βλέπουμε. Και εδώ ξεκινάμε να κερδίζουμε χρήματα.


Τι θα κερδίσω από το να βλέπω διαφημίσεις?Τα χρήματα τα οποία θα κερδίζεις είναι από 0,001 έως  0,2 για το κάθε κλικ.

Μα αυτά είναι πολύ λίγα για να κάτσω να ασχοληθώ θα σκέφτεσαι.
Λοιπόν σου λέω ότι δεν είναι καθόλου λίγα αν σκεφτείς τους τρόπος που έχεις για να πολλαπλασιάσεις αυτό το πόσο.

  Σου δίνεται η δυνατότητα να νοικιάσεις referral και να κερδίζεις χρήματα από τα κλικ που κάνουν με κέρδος τα πολλαπλάσια κλικ.Referral είναι μελή του site που κάνουν την ιδία δουλεία με εσένα αυτό σημαίνει ότι είναι αναγκασμένοι να κάνουν και εκείνοι κλικ για να έχουν έσοδα καθώς είσαι υποχρεωμένος να κάνεις τουλάχιστον 4 κλικ την ημέρα για να πιστωθείς τα κλικ από τους referral σου.


Ας μιλήσουμε λίγο με αριθμούς

Έχεις νοικιάσει 100 referral το κόστος στο ενοικίασης τους για 30 μέρες είναι 20$ η 0,20 ο κάθε ένας. Ας υποθέσουμε ότι και οι 100 θα κάνουν 4 κλικ την ημέρα αυτό σημαίνει 100 referral x 4 κλικ την ημέρα x 30 ήμερες x 0.005  που είναι τα χρήματα του πιστώνεσαι 100x4x30x.0.005= 60$.(χωρίς να υπολογίζουμε τα δικά μας κλικ)
Το κέρδος που έχουμε είναι αν αφαιρέσουμε το κόστος ενοικίασης είναι 200%.
Πολύ καλά ως εδώ, αν θέλουμε όμως να έχουμε μεγαλύτερα κέρδη τι κάνουμε?
Απλά νοικιάζουμε περισσότερους referral όσο πιο πολλούς έχουμε τόσο περισσότερα κερδίζουμε συν ότι έχουμε το πλεονέκτημα να τους ανανεώνουμε κερδίζοντας ακόμα μεγαλύτερα πόσα από την έκπτωση που με μας προσφέρει που μπορεί να φτάσει ακόμα και στο 30%.

Οι δυνατότητες που έχεις είναι για να κερδίσεις είναι μεγάλες το μονό που χρειάζεσαι είναι ένα PayPal account που μπορείς  να ανοίξεις εδώ δωρεάν.Μετά να κάνεις την εγγραφή σου στο site και να αρχίσεις να κερδίζεις χρήματα.








Πόσο σημασία έχει να βάλω δικά μου λεφτά?

Δεν έχει καθόλου σημασία αν βάλουμε δικά μας λεφτά η όχι
Στο μονό που θα μας βοηθήσει είναι στο να κερδίσουμε χρόνο


Βάζοντας λοιπόν δικά μας λεφτά μπορούμε να πάρουμε την golden συνδρομή που είναι για ένα ολόκληρο χρόνο με αυτό τον τρόπο θα κερδίζουμε τα διπλά λεφτά από όταν είμαστε standard μελή.

Από εμάς όμως εξαρτάτε πόσο γρήγορα θέλουμε να βγάλουμε λεφτά και ποσά μπορούμε να επενδύσουμε σε αυτό.

Για τυχόν απορίες μπορείτε να μου στείλετε e-mail








Άλλοι τρόποι για να βγάλεις λεφτά

Εκτός λοιπόν από τον τρόπο που προανέφερα υπάρχουν και άλλοι τρόποι να βγάλεις λεφτά από το internet και είναι τα mini jobs.

                                                                               

Εδώ θα το βρείτε είναι σχετικά εύκολα να τα πραγματοποιήσεις και εξαρτάτε από το ποσά μπορείς να κάνεις κάθε μέρα για να έχεις ένα σημαντικό κέρδος σε αυτή τη περίπτωση χρειάζεται μονό λίγο χρόνο κάθε μέρα.






 
WebCrawler